Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

A LEGMENŐBB KÖZÖSSÉGI IRODÁK 2016-BAN

Vissza
A LEGMENŐBB KÖZÖSSÉGI IRODÁK 2016-BAN

Habár a közösségi irodák az alacsony költségeikről híresek, attól még nem kell stílustalannak lenniük, nem igaz? Itt van néhány lélegzetelállító iroda, melyekben bármelyik digitális nomád szívesen dolgozna.

Primary | New York

Saját elmondásuk szerint ők egy wellnesszel megspékelt coworking iroda. A pozitív szemlélet és a harmónia az egész irodát áthatja, mohák, mindenféle zöld növények és friss virágok várják a dolgozókat. Ezen kívül jóga- és meditációs órákat is tartanak a felfrissülni vágyó munkatársaknak.

The Great Room | Szingapúr

Elsőre mi sem hittük el, hogy ez egy közösségi iroda, ugyanis egy az egyben úgy néz ki, mint egy hotel lobbija. A lényeg tényleg ezen van, az iroda célja, hogy az alkalmi kollégák úgy érezzék magukat, mintha egy hotelben lennének – ehhez hozzájárulnak a kontinentális reggelik és a délutáni whisky kóstolások is.

Huckletree | London

A londoni közösségi iroda szolgáltató áprilisban nyitotta meg legújabb irodáját. A színes hely csak úgy bővelkedik az extrákban: saját squash- és kosárlabdapályája, egy nagy előadója, és egy kerékpárosok számára épített rámpája is van.

La Verriere | Nizza

Messze a gyárak és a Szilícium-völgy fényeitől létezik egy hely, ahová a digitális nomádok családias hangulatban tölthetik a mindennapjaikat. A modern és a hagyományos keveredése átjárja az egész irodát, az 1905-ben készült báli szoba üvegtetejétől kezdve az art deco formabontó elemeiig.

NeueHouse | Los Angeles

1939 és 2007 között a ma közösségi irodaként üzemelő épület adott otthont a CBS Columbia Square Studiosnak. A NeueHouse dizájnerei nem engedték elveszni az egykori hollywoodi csillogást, így bőr kanapék, tölgyfa asztalok és ezüstözött díszítőelemek emelik az iroda fényét.

Mindspace | Hamburg

A Tel Avivban székelő Mindspace legújabb és legelső európai irodáját Hamburgban nyitotta meg. A régi és új értékek közti harmónia megteremtésére, a terek kidekorálására helyi művészeket kértek fel, így kerültek modern falfestmények, és vintage stílusú mütyürök, lemezek és antik rádiók az irodába.

Forrás: www.irodablog.hu

Vissza