Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

AZ ADIDAS IKONIKUS IRODÁJA

Vissza
AZ ADIDAS IKONIKUS IRODÁJA

Az Adidas moszkvai irodája hemzseg a brand szimbólumaitól és a sportos utalásoktól. Vajon elég cool lenne ahhoz, hogy induljon Az Év Irodája versenyen?

Az Adidas Home Sport a Krylatsky Üzleti parkban található mintegy hat emeleten és húszezer négyzetméteren. Az irodának három emelet ad otthont, két emeleten fittneszközpontot alakítottak ki, egyen pedig az Adidas Akadémia található. A tervezőknek igen nehéz dolguk volt, mivel egy viszonylag egységes koncepció alapján kellett létrehozniuk különféle komplex tereket eltérő funkciók és célok szerint. A legfontosabb elemek, melyeket a tervezéskor mindenbe bele kellett szőni, azok a jól ismert Adidas logók voltak, vagyis a három párhuzamos csík és az Originals háromlevelű, osztott lóheremintája. Minden emeleten ugyanazon a helyen három kapszula található, melyek tárgyalóként üzemelnek – ha ezeknek az oldalát az átrium felől nézzük, kirajzolódik az ikonikus lóhereminta. A plafonon és a padlón is visszaköszönnek a hosszanti sávok, több helyen pedig a lámpa hármas egységekben jelenik meg. A tárgyalótermek, az irodák, a közös helyiségek és a folyosók is a brand modern arculatára jellemző fekete-fehér színben tündökölnek.

Az aktív életmód és a mozgás szeretete kiemelt figyelmet kap az irodában, például minden irodarészlegen vannak rollerek, melyeket korlátlanul használhatnak a dolgozók. Rengeteg sportutalással találkozni az irodában: a plafonon a hagyományos focilabdamintázat köszön vissza, melyek egyúttal hangelnyelő panelek is, a falakon pedig Adidas grafikák és motiváló írások láthatóak. A stopperes cipők talpának mintázatához hasonlító „stoplis” elemek is találhatóak az irodában, ilyenek a tárgyalók felett elhelyezett lámpák vagy a mobil ülőalkalmatosságok is. A központi recepciónál is sport motívumokat használtak, a recepciós pult például egy stadion formájához hasonlít, mögötte sportkivetítőket imitáló nagyképernyős TV található, amin a cég aktuális reklámjai futnak, a két nagy lámpatest pedig a stadionok melletti reflektorokat idézi meg.

Forrás: www.irodablog.hu

 

Vissza