Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

A COCA-COLA TUDJA, MI A JÓL MŰKÖDŐ IRODA TITKA!

Vissza
A COCA-COLA TUDJA, MI A JÓL MŰKÖDŐ IRODA TITKA!

A márka spanyol főhadiszállása elképesztően dizájnosra sikeredett! Az arculat igazi esszenciája a részletekben rejlik, nézzük meg együtt az irodát!

A 800 négyzetméter alapterületű irodában a legfontosabb érték a boldogság - nem véletlenül, hiszen ez a Cola hitvallása is. A pozitív életérzést az "Élni jó", a "Nyiss a Boldogságra" és a "Kóstold meg az érzést" szlogenek is jól mutatják, és mindezt az irodába is szerették volna becsempészni: "legyen ez egy boldog hely!" E gondolatmenet mentén tervezte meg a tereket a Stone Designs csapata, akik szerették volna, ha a nagymúltú, erős brand vidámsága és szimbólumai mindenhol megjelennének. A madridi irodában és a Coca-Colánál is azt vallják, hogy minden pillanat ünnep, melyet közösen kell megélni. Éppen ezért a megbeszélések és a találkozók nagyon különlegesek, semelyik más cégnél nem fektetnek ekkora hangsúlyt a kapcsolatok ápolására és építésére. A kényelmes tárgyalók, puffok és műfüves fetrengős részek is a kötetlen beszélgetéseket támogatják.

A barátságosság már a váróban megmutatkozik, hatalmas étkezősztal fogadja a vendégeket a máshol megszokott recepciós pult helyett. Ez egy olyan ügyfélváró, amely családias, ahol mindenki fontosnak és egyenlőnek érezheti magát - az asztal is a közös élmény, a vendégül látás szimbóluma. A váróba érkezőket egy automata szolgálja ki finomabbnál finomabb frissítőkkel addig, amíg várakoznak. A további terek is "nagyon kólásak", mindenhol megjelenik a cég logója vagy a híres kólásüvegek. Az irodai anyagokat és világítást a legnagyobb odafigyeléssel választották ki, szerették volna mindenből a legjobbat biztosítani a kollégáknak. Így esett a választás a természetes tölgyfára, melyet piros részletek és fémes elemek egészítenek ki. A piros szín jelentőségét mutatja, hogy minden részletben megjelenik: a földön a mozaikdarabkák, a székek egy része, a lámpák, az asztallábak és szegélyek is mind eszünkbe juttatják a márka domináns színét.

Forrás: www.irodablog.hu

Vissza