Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

WOW! KÜLÖNLEGES HIGH-TECH KONTÉNERIRODA BUDAPESTEN

Vissza
WOW! KÜLÖNLEGES HIGH-TECH KONTÉNERIRODA BUDAPESTEN

Március óta zajlanak az AGORA Budapest kivitelezési munkálatai, ahol most az építési terület közepén egy különleges showroomot alakítottak ki. Az ügyfelek számára létrehozott, 13 méter magas, hajózási konténerekből megépített high-tech iroda egyúttal betekintést nyújt az épülő projektbe is.

Egy Magyarországon egyedülálló, 3 szintes, 230 négyzetméteres konténerirodát hoztak létre az AGORA Budapest építési területén az ügyfelek számára, akik így testközelből, high-tech eszközök segítségével nézhetik meg, hogyan épül leendő irodájuk. A park területén hajózási konténerekből megépített 13 méter magas, speciális showroom a maga nemében egyedülálló az országban. A 3-4 hónapos részletes tervezést követően 3 hónapig tartott a kivitelezés, a feladat pedig izgalmas kihívás elé állította a koncepciót jegyző MádiLáncos Stúdiót, akik többször szerepeltek már Az Év Irodája versenyen is. Tavaly több irodaátalakításban is részt vettek, többek között olyan döntős irodák, mint a Philips Magyarország Kft., a Haworth Budapest Showroom és a Balance Buildingbelsőépítészeti megoldásaiért feleltek.

„A tervezés és a kivitelezés során is kihívást jelentett, hogy egy olyan építményt hozzunk létre, amely innovatív, fenntartható, és egyedülálló módon reprezentálja a projektet, mindezt olyan valódi hajózási konténerekből, amelyeket a globális kereskedelem során is használnak” – mondta Láncos Áron, a MádiLáncos Studio tulajdonosa, az AGORA showroom vezető tervezője. Amellett, hogy nem mindennapi anyagokkal dolgoztak, számos funkciónak is helyet kellett adniuk a projekt megfelelő bemutatására. A showroomban tárgyalókat, rendezvényteret és -teraszt, lounge-ot és egy 13 méter magasan lévő kilátópontot is kialakítottak. A tervezés során a nagy teherbírású acélszerkezet indusztriális jellegét modern, letisztult designnal és speciális IT-eszközökkel ellensúlyozták.

https://vimeo.com/230577533

Forrás: www.irodablog.hu

Vissza