Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Minden idők legnagyobb ingatlanja cserélt gazdát a szomszédban

Vissza
Minden idők legnagyobb ingatlanja cserélt gazdát a szomszédban

Bejelentette a Prologis a szlovákiai Prologis Park Galanta-Gáò eladását a CNIC Corporation Limited ("CNIC") részére. A Prologis Park Galanta-Gáò négy, összesen 240 000 négyzetméter alapterületű "A" osztályú épületet foglal magában, amelyek mindegyike bérbe van adva. Az adásvétel nemcsak Szlovákia, hanem az egész régió valaha köttetett legnagyobb és - az ipari ingatlanok között - a legdrágább adásvétele is egyben. 

 

A gigatranzakció a négy épület mellett kiterjed egy 7000 négyzetméteres, jelenleg fejlesztés alatt álló BTS épületre is, egy ipari műanyag hulladék újrahasznosításával foglalkozó logisztikai szolgáltató számára.

Az E571-es út mellett található Prologis Park Galanta-Gáò területéről Pozsony közvetlenül elérhető a D1-es autópályán keresztül, továbbá a park kitűnő közúti kapcsolattal rendelkezik Ausztria, Magyarország és Csehország irányába. Az eladót a Kinstellar és a JLL képviselte, míg a CNIC tanácsadója a Dentons és a Colliers volt. A Prologis 19 országban, konszolidált alapon vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül összesen mintegy 64 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol részben vagy egészben.

Forrás: www.ingatlanhirek.hu

Vissza