Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Már 50%-os a készültségi foka a Korona Lakóparknak!

Vissza
Már 50%-os a készültségi foka a Korona Lakóparknak!

Félidőhöz érkezett a Korona Lakópark kivitelezése. A lakások egytől-egyig prémium minőségben, átgondolt, praktikus felosztással, kocsibeállókkal és tároló helyiségekkel együtt kerültek kialakításra.  Lakások vásárolhatóak már 68m2-től 130m2-ig! 

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a városközpont, a belváros hangulatos sétálóutcáival mindössze pár perc sétára található. A közelben található a Csónakázó-tó, amely apró szigetével tökéletes helyszín egy kényelmes, természetközeli esti sétához.
Az új építésű lakások Székesfehérváron nem feltétlenül rendelkeznek megfelelő zöldterülettel, viszont a Korona Lakópark egy kis elzárt, természetes hatású, zöld udvarral lett megálmodva. Az udvar keleti tájolású falaira futónövényeket, például vadszőlő telepítését terveztük, míg a telekhatár menti zöldsávban egy gabion kerítés készül, amely zúzottkővel lesz feltöltve, amin a futónövények idővel jól terjeszkedhetnek. A gyalogjárda térkővel lesz fedve, körülötte sportfűvel füvesítjük be az udvar földjét, a belső udvar árnyékolásáról pedig szintén a zöld lombkoronák gondoskodnak majd.

Forrás: www.koronalakopark.hu

 

Vissza