Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Milliárdos ingatlanfejlesztés az agglomerációban

Vissza
Milliárdos ingatlanfejlesztés az agglomerációban

Rövid időn belül a második logisztikai létesítmény épül a pátyi ipari parkban. Az Inpark ezúttal a hazai műszakicikk-kereskedelmi piac meghatározó szereplője, az Euronics számára fejleszt egyedi igényekre szabott, energiahatékony raktárépületet. A több mint 2,5 milliárd forint értékű beruházás munkálatai már megkezdődtek, az átadásra 2018 tavaszán kerül sor. 

Újabb céggel bővül a nemzeti ipari park hálózat bérlőinek sora. A NIPÜF Zrt. által kialakított központ ad otthont a Vöröskő Kft. új raktárának. A magyar tulajdonú vállalkozás - amely az Euronics márkanév kizárólagos magyarországi képviselője - innen szolgálja ki 68 egységből álló országos üzlethálózatát.

Az új bérlemény kiválasztásánál fontos tényezők voltak a korábbinál nagyobb, funkcionálisan jól tagolt raktárterület, a műszakicikk-kereskedelemben jellemző szezonális ingadozások kockázatmentes kezelése, a változó termékportfólióra való gyors és rugalmas átállás lehetősége, továbbá az eddigi bérleti modell egyszerűsítése révén elért költségcsökkentés.

Az állami tulajdonú NIPÜF Zrt. szeptemberben kezdte meg az új csarnok előkészítő munkáit. A közelgő tél és a kiszámíthatatlan időjárás miatt feszített tempóban zajlik a kivitelezés, csúcsidőben egyszerre 100-120 munkás dolgozik az építkezésen, hogy tavaszra befejeződhessen a projekt. Az "A" kategóriás komplexum csaknem 12 ezer négyzetméternyi raktár- és 350 négyzetméternyi irodaterületet foglal magában, és igény szerint bővíthető.

Forrás: www.portfolio.hu

Vissza