Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Változások a Váci úti irodafolyosón

Vissza
Változások a Váci úti irodafolyosón

Két költözést is bejelentettek az elmúlt hónapban a hazai irodapiacon, melynek során egy nemzetközi céggel bővül a Váci Greens bérlői köre, egy másik bérleti tranzakció pedig a Balance Office Park novemberben átadott Loft irodaházában köttetett. 

A Váci Greens legújabb, "D" épületében vesz bérbe 2018. májustól mintegy 1500 négyzetméter irodaterületet az ATOS Magyarország, akinek az eddigiekben két külön helyszínen működő szervezeti egysége konszolidálásra került. Az ATOS Magyarország a Colliers közreműködésével talált új irodájára, míg a fejlesztőt - az Atenort - a Robertson képviselte.

Az InterTicket szintén 1500 négyzetméteren, a Balance Office Parkot választotta székhelyéül, ahol egy loft irodába költözhet be 2018 januárjában a Blockchain Competence Center új irodája és oktatócentruma. 

Az InterTicket csoport IT technológiával foglalkozó projektcége a várakozások szerint "hub office" lesz a blockchain művelők, propagálók és felhasználók számára. A budapesti székhelyű Blockchain Competence Center (BCC) céljai között szerepel, hogy összegyűjtse és megossza a blockchain technológiával kapcsolatos hazai, illetve nemzetközi eredményeket, továbbá oktatással és tanácsadással segítse az érdeklődőket, inkubálja, valamint támogassa a közszféra és a magánszféra projektjeit Magyarországon és a régióban.

Forrás: www.portfolio.hu

Vissza