Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

OFFICELAB113 - AZ INDUSZTRIÁL COWORKING

Vissza
OFFICELAB113 - AZ INDUSZTRIÁL COWORKING

2017 őszén nyitott a kutyabarát közösségi iroda Zugló szívében, ahol napokra, de akár órákra is lehet irodát vagy munkaállomást bérelni, de bármilyen más jellegű programokra is alkalmas a hely.

Az OfficeLab113 közvetlenül a Zuglót átszelő kerékpárút és patak mellett található zöldövezetben. Az iroda 110 négyzetméter alapterületű, mely egy 85 négyzetméteres közösségi térből és egy 10 fő befogadására alkalmas tárgyalóból áll. Az irodához tartozik még egy 20 négyzetméteres kültéri terasz is, ahová jó időben kiülhetnek a dolgozni vágyó coworkerek. Már a belépéskor magával ragadja az embert az indusztriál stílusban berendezett tér hangulata, melyet fali grafikák tesznek még gyedibbé. A coworking szabad munkavégzési lehetőséget biztosít, megszabadítva az arra vágyókat az otthonról dolgozás magányától, a kávézók zajától.

„Könnyen elérhető helyszínt teremtettünk azok számára, aki távol a város zajától, zöldövezeti környezetben szeretne tárgyalni, dolgozni, találkozókat szervezni, mellőzve a belvárosi parkolóhely keresés bonyodalmát és költségét.”

 

Forrás: blog.iroda.hu

Vissza