Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Egy újabb hihetetlen konténeriroda Budapesten!

Vissza
Egy újabb hihetetlen konténeriroda Budapesten!

Konténerből kialakított dizájnirodát nyitott a Corvin Sétányon a Futureal-csoport, mely Magyarország első WELL-előminősített irodakomplexumának építésébe nyújt különleges betekintést. ​A 30 négyzetméteres konténerből tárgyalóvá és kilátóvá alakított dizájnirodából a Corvin Sétányon, a Futureal-csoport által fejlesztett Corvin Technology Park (Corvin 5) irodaházra nyílik kilátás.

A közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő cégcsoportjának első konténerirodájában az ügyfelek és a jövőbeni bérlők exkluzív kilátást élvezhetnek az épülő Corvin Technology Park (Corvin 5) irodaépület munkálataira. Az acélszerkezetű, üvegfalakkal körbeölelt, dinamikus és letisztult belső térrel rendelkező iroda és kilátó tervezése, valamint kivitelezése összesen 30 napon át zajlott. Az iroda minimalista beltéri kialakításának köszönhetően akár 10 személy számára is kényelmes tárgyalóként funkcionál a 2 konténerből álló, egyedi létesítmény.

„A konténerből átalakított dizájnirodából partnereink figyelemmel tudják kísérni a digitális korszak elvárásainak megfelelően tervezett Corvin Technology Park építkezésének menetét. Az irodakomplexum megvalósulásával már összesen 100 ezer négyzetméter bérbeadható területet tudunk nyújtani Budapest egyik legfrekventáltabb terültén, a Corvin-negyedben, ezzel egy teljes városrésznek adunk új lendületet” – mondta Ajtony Laura, a Futureal-csoport projektigazgatója.

A Corvin-negyed keleti oldalán, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában helyezkedik majd el a két ütemben megépülő, összesen 27 000 négyzetméteres Corvin Technology Park irodaház. A 90 millió euró értékű épületegyüttes a legmagasabb nemzetközi sztenderdeknek is megfelel. Az irodaház már a tervezési fázisában megszerezte a BREEAM Very Good fenntarthatósági tanúsítványt, az épület első üteme pedig megkapta a nemzetközi International WELL Building Institute Platina előminősítését, amely a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el az épületek tervezése során.

A Corvin Technology Park épületében többek közt az átlagosnál jobb minőségű levegő, szigorú előírások szerint kialakított légtechnikai rendszer, a WELL követelményeinek megfelelő, még magasabb minőségű, rendszeresen ellenőrzött ivóvíz, a hazainál is szigorúbb, nemzetközi akadálymentességi szabványoknak megfelelő kialakítás, komfortos akusztikai tulajdonságok, művészeti alkotások, illetve természetközeli megoldások várják majd a dolgozókat.



Az irodakomplexumban belső kert, tetőterasz, hővisszanyerő gépészeti rendszer, napkollektorok, biciklitárolók, biciklis zuhanyzók, víztakarékos szaniterek, valamint elektromosautó-töltők is helyet kapnak majd. Az irodaház előtti városi tér szoborral, szökőkúttal, valamint pihenőfelületekkel várja majd a járókelőket, míg a környéken mintegy 100 üzlet, éttermek, kávézók, fitnesz-wellness központ, gyors mosoda, posta, bankfiókok és mozi is található. Az épületet ráadásul a digitális korszak, a technológiai vállalatok elvárásainak megfelelő technikai megoldásokkal tervezték, így már a folyamatok elején kiemelt figyelmet kapott a technológiai cégek számára meghatározó magasabb elektromos kapacitás, valamint a folyamatos, szünetmentes működést biztosító rendszerek, a kétoldali független elektromos betáp is. 



Forrás: blog.iroda.hu

Vissza