Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Új logisztikai központ Miskolcon az SEG Automotive-nál

Vissza
Új logisztikai központ Miskolcon az SEG Automotive-nál

A legkorszerűbb eljárásokat és eszközöket alkalmazó logisztikai központot adtak át a közelmúltban a miskolci Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. telephelyén.

A járműipari társaság 5+5 évre bérbe vette a nem régen a beruházó által fejlesztett ipari ingatlant. A maga 20.000 négyzetméterével, több mint 18.000 palettás kapacitásával ez a régió legnagyobb logisztikai központja.  Ezzel a beruházással a korábbi 3 raktár helyett mindent egy helyre koncentráltak és így a teljes logisztikai folyamatot saját kezében összpontosítja a vállalat.

Az anyagmozgatást egy modern, innovatív milkrun rendszerrel végzik, összesen 215 munkavállaló részvételével. Az új központban lehetőségük van a folyamatokat a legújabb technológiákkal optimalizálni, mint. pl. GPS nyomkövető rendszerrel, hangalapú szedéssel, ill. polcos kocsira komissiózással.

Uwe Mang a cég gazdasági ügyvezető igazgatója emlékeztetett: az indítómotorok és generátorok gyártásával foglalkozó gyár 2003 óta van jelen Miskolcon. A múltban a Bosch csoport tagja volt.

Az SEG Automotive cégcsoport világszerte 16 telephellyel rendelkezik, és globálisan kb. 8000 főt foglalkoztat. A miskolci a cégcsoport globális termelési hálózatában a legnagyobb gyár. Egyik kiemelkedő itt gyártott termékük a start-stop üzemmódú indítómotor család. Ezt a terméket nemcsak itt gyártják, hanem Miskolcon fejlesztették.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Vissza