Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Gazdát cserélt egy 9 ezer négyzetméteres budapesti épület

Vissza
Gazdát cserélt egy 9 ezer négyzetméteres budapesti épület

Aktív volt a logisztikai ingatlanok piaca az elmúlt időszakban. Közel 5 ezer négyzetméter új raktár- és irodai területet adtak bérbe az elmúlt hónapban a CPI Hungary logisztikai fejlesztésében, mely tranzakciók eredményeképpen 80 százalékos kiadottságú az áprilisban átadott 13 ezer négyzetméteres új épület. Emellett már a fejlesztési szakaszban bérlőre talált a Diófa Alapkezelő 9 ezer négyzetméteres city logisztika fejlesztése. 

A nyár elején kötött új szerződés értelmében az Airport City Logisztikai Park E-F épületébe költöztette magyarországi központját a Samer & Co. Shipping. Az egyeztetések alapján több lépcsőben veszi át raktár- és irodai bérleményeit a nemzetközi logisztikai cég.

A sorrendben harmadik új beköltöző mellett egy magyar logisztikai céggel is megállapodást kötött a CPI Hungary; a Cargo Gate Kft. augusztusban veszi át új raktár bérleményét az új magasraktárban. 

Fontos bérbeadás köttetett

Már a fejlesztési szakaszban elkelt a Diófa Alapkezelő city logisztika fejlesztése. A Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap által tulajdonolt Dél-Pesti Üzleti Park bővül egy új, több mint 9 ezer négyzetméteres raktár és iroda épülettel. A csarnok fejlesztés gondos előkészületeket megelőzően 2018 októberében vette kezdetét, és várhatóan ez év augusztusában átadásra kerül.

Az új épület bérlője az állatgyógyszer nagykereskedéssel és állatgyógyászati készítmények forgalmazásával foglalkozó Tolnagro Állatgyógyászati Kft. A vállalat új bérlőként költözik a Dél-Pesti Üzleti Park új csarnok fejlesztésébe, ahol a logisztikai tevékenység mellett az online vásárlók kiszolgálását is végzik. 

Forrás: www.portfolio.hu

Vissza