Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Újjávarázsolták a Cityzen Irodaházat. Igazi ékszerdoboz a Váci úton

Vissza
Újjávarázsolták a Cityzen Irodaházat. Igazi ékszerdoboz a Váci úton

WestEnd Offices, Aréna Plaza, TIGER, PEPCO. Az Epronex Építő Zrt. a kiskereskedelemben és az ipari ingatlanokban épp úgy otthon van, akár csak az irodaházak tereinek megújításában. Egyik legjelentősebb munkájuk a CityZen Irodaház átalakítása volt. Fit-outtal, generálkivitelezéssel, valamint szakiparral és szerkezetépítéssel egyaránt foglalkoznak.

Az ingatlanpiac felfutását jelzi, hogy az irodapiac egyre jobban teljesít, új bérlők jelentek meg, csökkent az üresedési ráta és egymás után jelentik be az új beruházásokat. Azonban a hatalmas igényeket nem tudják csak fejlesztésekkel kielégíteni, ezért a régebben épült irodaházak is egyre nagyobb szerephez jutnak. Ezeket az épületeket azonban először versenyképessé kell tenni, a 21. század igényeinek megfelelően fel kell újítani esztétikai, műszaki és funkcionális szempontból.

A folyamat az első számú irodalokációban a Váci úton is gőzerővel halad, amelynek egyik kiváló példája a 12.600 m2-es Duna Office Center felújítása. Az irodaház az újjászületését követően CityZen Irodaház néven működik. Itt mind a külső homlokzat esztétikai megújítására, mind a belső terek felújítására sor került, átadását követően pedig senki sem mondaná meg, hogy még az ezredforduló előtt épült.

„A CityZen Irodaházban számos munkát végeztünk, így a hét szintes épület közel harmadának fit-out munkálatait bonyolítottuk le, valamint szerkezetépítési – shell and core – feladataink is voltak. Emellett a közös területek megújításában játszottunk jelentős szerepet, hiszen a lobbyt, a recepciót, a lift előtereket, a lépcsőházat és a közlekedőket újítottuk meg úgy, hogy azok a 21. század modern igényeinek is megfeleljenek. Az új főbejárat és portál kialakítása különösen látványos lett, a külső homlokzat függönyfala is teljesen átalakult. Ha egy látogató belép a lobby térbe, akkor egy igazi high tech ékszerdobozban találja magát, és büszkék vagyunk arra, hogy mindehhez mi is hozzájárultunk a munkánkkal” – mondja Ladányi Szilárd, az Epronex Építő Zrt. vezérigazgatója.

„A CityZen Irodaház belső világát a látványos, trendi, világos, modern és igényes anyaghasználatú, szellős terek jellemzik, többek között például egy zöldfalat is építettünk a lobby térben. A megújítási munkák alapvető célja volt, hogy a bérlők megfelelő környezetre találjanak az épületben, hiszen az új trendek, munkakultúrák szerint az irodák ma már színesek, barátságosak, előtérbe kerülnek a közösségi terek, mindemellett exkluzívabb, intimebb helyiségek is helyet kapnak. A 2015 szeptemberében elkezdett munkák már befejeződtek, hiszen számunkra a magas minőség és a határidők pontos betartása a legfontosabbak. A bérlők már birtokba is vehették az épületet” – teszi hozzá Ladányi Szilárd.

Az Epronex – ezen a néven – viszonylag új szereplő a piacon, noha stabil szakembergárdája már évtizedek óta dolgozik a szakmában. Alapvetően három fő üzletágra koncentrálnak: fit-out, generálkivitelezés (pl. ipari létesítmények, csarnokok), illetve szakipari munkák és szerkezetépítés. A kereskedelmi ingatlanpiac valamennyi szegmensében otthon vannak, hiszen többek között a WestEnd Offices „B” épülete fogadó terének látványos megújítása is a nevükhöz fűződik, de az Aréna Plaza, Árkád Budapest átalakítási munkálataiban való közreműködés, valamint a PEPCO számos üzletének, illetve a TIGER Váci utcai boltjának generálkivitelezése is dicséri szakmai rátermettségüket. A legkülönbözőbb igényeket is kielégítik, számukra nincs akadály, legyen az egy gyárbővítés speciális nagygépekkel, egy kifinomult belvárosi üzlet vagy éppen egy nagymenő, ikonikus irodaház.

Forrás: www.irodablog.hu

Vissza