Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Új loft iroda készül az ország legfontosabb irodalokációjában

Vissza
Új loft iroda készül az ország legfontosabb irodalokációjában

Megkezdődött a Balance Loft fejlesztése a Váci úton. Újabb budapesti irodaépülettel ismerkedhetnek meg az egyedi megoldások iránt érdeklődők. A CPI Hungary - üzletfejlesztési stratégiájának megfelelően - folytatja felújítási programját, amelynek keretében újabb rekonstrukció indult 2016. augusztusában a Váci úti irodafolyosón elhelyezkedő Balance Office Parkban, ahol korábbiakban májusban adták át a teljes körűen átalakított Balance Buildingirodaházat. Most a parkban található régi gyárépületet alakítják át exkluzív, loft típusú irodaházzá.

A különleges fejlesztés a tervek szerint 2017 novemberére fejeződik be, de az újonnan elkészült a www.balanceloft.hu köszöntő weboldal lehetőséget nyújt arra, hogy virtuális túra keretében bárki megnézhesse a létesítményt.

Az épületnek 6500 négyzetméternyi bérelhető területe lesz, amely hatékonyan, rugalmasan alakítható, 350 és 5000 négyzetméter közötti irodaterületek állnak a leendő bérlők rendelkezésére, igényektől függően.  A Balance Loft szerkezetileg, műszakilag és esztétikailag is speciális megoldásokat kínál. Emberközpontú munkakörnyezetet biztosít a 3000 négyzetméter parkosított udvar is, ahol kültéri tárgyalók állnak a bérlők rendelkezésére. Emellett pihenőpadok, sportolási lehetőségek, az épületegyüttesen belül pedig étterem, kávézó és üzlet szolgálja az itt dolgozók kényelmét.

„A Balance LOFT épületének újrapozícionálása egy rendkívül izgalmas feladat, mely folyamatos szakmai motivációt nyújt mindnyájunknak. Ez a fejlesztés nem csak a CPI magyarországi iroda-portfóliójának újragondolása szempontjából jelentős lépés, de fontos átmenetet képez a már elvégzett épület felújítások és a tervezett, új irodaház fejlesztések között”- mondta Simonyi Balázs, a CPI Hungary értékesítési vezetője.

„A 2016 tavaszára felújított Balance Building gyors és sikeres bérbeadási folyamata, a lokáció, és a meglévő épületek adottságai is indokolják a Balance Office Park projekt kiterjesztését az ampullagyár régi épületére, mely az elmúlt évtizedben B típusú irodahelyszíne volt a komplexumnak. Az épület alapszerkezete lehetővé teszi a nagy belmagasságú, látszó gépészetes kialakítást, és az épület modernizációjának, kategória emelkedésének köszönhetően fontos eleme az egységes irodaparkként újragondolt fejlesztésnek. A Balance Loft építésével az irodacsoport főleg az IT, telekommunikációs, illetve marketing szektorra összpontosít, ám a LOFT irodaélmény kisebb cégek számára is elérhetővé válik, a jó oszthatóságnak köszönhetően. ”- hangsúlyozta Bodahelyi András, a Balance Loft értékesítési menedzsere.

Forrás: www.ingatlanhirek.hu

Vissza