Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

A PHILIP MORRIS IRODÁJA A MODERN ELEGANCIÁVAL HÓDÍT

Vissza
A PHILIP MORRIS IRODÁJA A MODERN ELEGANCIÁVAL HÓDÍT

Isztambuli irodájuk minden tekintetben továbbviszi a márka több mint százéves hagyományait, letisztult eleganciáját és ügyfélközpontúságát.

Az 1900-ban alapított dohányipari vállalat több mint 200 országba importál dohánytermékeket, s ezzel a világ egyik legnagyobb dohányellátó cégének számít. A svájci központú cég most Isztambulban nyitott egy újabb helyiséget, ahol főleg a sales- és marketinges kollégák foglalnak helyet. Az új iroda a Kağıthane Cendere Roadon található, mely egy fejlődő üzleti és kereskedelmi negyede a városnak. Az irodának sok kritériumnak kellett megfelelnie, mivel főleg az értékesítők tanyázik itt, így nemcsak maguknak, hanem a parterek számára is kedvező területet kellett kialakítaniuk. Éppen ezért kényelmes munkaterek létrehozása mellett a közös helyiségeknél igyekeztek a vendégek számára is a márka trendi és vonzó oldalát megmutatni. Az átalakítás nem volt könnyű, ugyanis 130.000 négyzetméternyi területet érintett a beruházás, de a Mimaristudionak sikerült minden elképzelést megvalósítani.

Az egész irodában a legszembetűnőbb elemek a fényforrások. A legkülönbözőbb lámpa- és világítótesteket használták fel, ettől kicsit olyan érzése van az embernek, mintha egy lámpa mintaboltban lenne. De ha a lámpák csokoládéból lennének, Gombóc Artúr alig tudna választani közülük: ugyanis van itt kerek lámpa, hosszúkás lámpa, geometrikus lámpa, spot lámpa, mennyezeti lámpa, fali lámpa, hangulat lámpa, szóval mindenféle típusú fényforrás megtalálható az irodában. A játékos világítás megbontja, az amúgy nem túl vidám és színes teret. Minden szürke, barna és drapp színekben tündököl – már ha lehet ilyet mondani –, így a fénytörések nagyon sokat dobnak az iroda megjelenésén. Az viszont nagyon pozitív, hogy nem csináltak kis, zsúfolt szobákat, hanem minden tér tágas és nagyméretű, az irodáktól kezdve a tárgyalókon át egészen az ügyfélváróig. A manapság annyira divatos látszóbeton mennyezetet és a rajta keresztül-kasul futó vezetékeket és szellőzőket belekomponálták az iroda arculatába, ettől nem tűnik annyira sterilnek és statikusnak. Természetesen itt is vannak privát, félkör alakú beszélgetőhelyiségek, üvegkalitkaszerű tárgyalószobák és dizájnos irodabútorok. Láthatjuk, hogy a projekt végeztével egy olyan hely született meg, mely összhangban van a Philip Morris vállalati nézeteivel és az ott újonnan köttetendő üzletekkel.

Forrás: www.irodablog.hu

Vissza