Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Nagy árcsökkentéssel kelleti magát egy irodaház a Váci úton

Vissza
Nagy árcsökkentéssel kelleti magát egy irodaház a Váci úton

Az eredeti 700 millióval szemben már mintegy 600 millió forintért is elvihető egy kitűnő állapotban lévő irodaház a Váci úton. 

Kisebb és közepes cégek számára lehet jó megoldás ez a Duna Plázánál található egyedi, modern külsővel rendelkező, korszerű irodaház. Az épület 2015-ben teljeskörű felújításon esett át. Ennek során műszakilag, esztétikailag is megújult, magas szintű kivitelezés, minőségi anyagok felhasználásával. Az épület 3 szintből áll, pince, földszint, tetőtér. A bruttó beépített terület ~1100 nm.

A pinceszinten lett kialakítva egy konyha és étkezőrész, több raktárhelyiség és a ház gépészete. A földszinti és tetőtéri szinten irodákat és tárgyalókat alakítottak ki, az első emeleten a dolgozóknak egy teakonyha is rendelkezésre áll.  Az udvar gyönyörűen karbantartott, parkosított. Az épület melletti nagyméretű teraszon akár megbeszéléseket is lehet tartani, vagy egy jó kávét, üdítőt elfogyasztani.

Parkolni az udvaron kialakított 12-15 beállón lehetséges. Aki kerékpárral érkezik, annak tároló, és külön tusoló is rendelkezésre áll.

Forrás: www.ingatlanhirek.hu

Vissza