Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Nagybérlőt fogott az épülő Agora Budapest gazdája

Vissza
Nagybérlőt fogott az épülő Agora Budapest gazdája

A HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat bejelentette, hogy a Raiffeisen Bank az Agora Budapestbe költözik. Az új bérleti megállapodás méretét tekintve a HB Reavis történetében és a 2018-as magyarországi irodapiacon is az egyik legnagyobbnak számít: a bank közel 20.000 négyzetméternyi irodaterületet bérel majd hosszú távra az Agora Towerben, a városléptékű beruházás első épületében. 

A Raiffeisen Bank több mint 1300 munkatársa két különböző irodaházból költözik az új székházba 2020 elején. A bank új otthona, az Agora Budapest változatos, felhasználó-központú szolgáltatásokat, többek között intelligens épület-megoldásokat, co-working irodát, tágas közösségi tereket, projektbe integrált tömegközlekedést, valamint rugalmas és modern irodaterületet biztosít, amelyet kifejezetten a bank igényeinek megfelelően alakítanak ki.

A HB Reavis irodatér-tanácsadás üzletága, az Origameo már a kezdetektől fogva közreműködött a bank számára előnyös munkahelyi környezet felmérésében. Szakértőik vezetői workshopokkal, interjúkkal, kérdőívekkel mérték fel az ideális munkakörnyezetre vonatkozó igényeket. A felmérést speciális, modern, szenzoros térkihasználtság-vizsgálatokkal is kiegészítették. Az eredményeket az Origameo nemzetközi szakértői csapata elemezte: többek között szociológusok, pszichológusok, matematikusok és adatelemzők dolgoztak azon, hogy az egész szervezet számára megtalálják a lehető legjobb munkavállaló-központú környezetet.

A tranzakció fontos mérföldkő a HB Reavis számára mind nemzetközi, mind helyi szinten: a Raiffeisen Bank az Agora Budapest első épületének közel 60 százalékát foglalja majd el 2020 elején.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Vissza