Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

A legújabb milánói irodatrendek

Vissza
A legújabb milánói irodatrendek

Minden évben a divat iránt érzékenyek számára az egyik legjobban várt esemény a milánói dizájnhét, ahol idén több mint 2300 kiállító, köztük nagy bútorcégek és dizájnerek mutatják be a nagyközönségnek a legújabb kollekcióikat.

Idén az egyik legszembetűnőbb visszatérő arculati elem a márvány volt. Láttunk márványból asztallapot, kaspókat, tálakat és különféle burkolatokat – a letisztult, elegánsabb irodákban különösen jól mutatnak ezek a darabok. Ugyanígy a nyersbeton jelentősége sem csökkent az elmúlt években, sőt. Az ipari elemek egyre többször fordulnak majd elő az irodákban, kezdve a fémkeretes térelválasztóktól egészen a fénycsöves, nagy feliratokig.

A bútorokat elnézve általános igazság, hogy bár a minimalista irányzatok még mindig vezetnek, de ülőalkalmatosságok terén a lekerekített formavilág a nyerő. A tárgyaló- és dolgozóasztaloknál is a kevéssé hagyományos formák lesznek előnyben, sokszögek és optikai csalódások sokasága jellemzi őket. Ha már minimalizmus: a túl homogén, 1-2 színű irodák ideje leáldozott, az otthonosság felé mennek az irányzatok. Színek terén is a törtfehér, a lazac és a pisztáciazöld nagy számban volt jelen a kiállításon, és természetesen az idei év színe, a korall is visszaköszönt sok berendezési tárgynál.

A dekorációt illetően úgy tűnik, hogy a különleges és hangsúlyos lámpatestek egyik irodából sem hiányozhatnak majd. Ugyanígy a különféle növénykompozíciók, a bútorba integrált növények, a belső kertek és a biofília-kompozíciók is megjelennek, amelyek életre keltik az irodát.

forrás: iroda.hu

Vissza