Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Újabb épülettel bővül az Office Garden Irodapark

Vissza
Újabb épülettel bővül az Office Garden Irodapark

Elindult az Office Garden IV irodaház építése. Az irodapark első három ütemének sikere után a fejlesztő, GRT Group úgy döntött, hogy elindítja a közel 20 000 négyzetméteres 4. fázis munkálatait. Az irodaház kizárólagos képviselője, ahogy a korábbi épületek esetében is, a Robertson Hungary. Az Office Garden IV várhatóan 2021 második negyedévében kerül átadásra.

A GRT Group elindította az Office Garden IV kivitelezési munkálatait. Az 5 ütemre tervezett Office Garden Irodapark a város egyik leglendületesebben fejlődő területén, a XI. kerületben helyezkedik el, a Szerémi út és a Hengermalom út által határolt tömbben. Az irodapark ’A’ kategóriás, modern minőségi irodákat kínál parkosított, zöld környezetben. Az Office Garden IV fő homlokzata közvetlenül a Szerémi útra fog nézni. A kivitelezés a bérlők által megszokott magas műszaki minőségben fog megvalósulni, az átlagosnál alacsonyabb üzemeltetési költséget kínálva.

A GRT Group kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, valamint az irodaterek és az épület hatékonyságára. A IV. fázis is teljesen földgázfüggetlen lesz, és ugyanúgy, mint a park korábbi épületei, megcélozza a LEED minősítés megszerzését. A közel 20 000 négyzetméteres 4. ütem, várhatóan 2021. második negyedévében fog elkészülni. A bérbeadásért, ahogyan a korábbi fázisok esetében is, a Robertson Hungary felel.

Nemcsak az Office Garden Irodapark, hanem a környezete is dinamikusan fejlődött az első fázis átadása óta eltelt időszakban. Az irodapark közvetlen környezetében bővült az elérhető szolgáltatások köre, egyre több étterem, kávézó és egyéb szolgáltatás található a környéken. A szomszédban elhelyezkedő Újbuda Center pedig mindennapi kényelmi szolgáltatásokat biztosít. A lokáció legfontosabb előnye, hogy az elmúlt évek infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően rendkívül jól megközelíthető a belváros, a város dél-pesti kerületei, a repülőtér és az M1/M7 autópályák is. A 4-es metró és az 1-es villamos lerövidítette az utazási időt az Office Garden és a város legfontosabb közlekedési csomópontjai között.

Az Office Garden irodapark és a dél-budai alpiac is kiemelkedően népszerű az irodakeresők körében. 2018-ban a Váci út után Dél-Budán sikerült a legtöbb irodát bérbe adni. A bérlők részéről rendkívül erős az érdeklődés az új fejlesztések iránt, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 2018-ban átadott fejlesztések 78%-a már az átadás előtt előbérlettel rendelkezett.  Ez az intenzív érdeklődés generálta az Office Garden IV indítását is, mivel a korábbi épületekben már nem maradt kiadható terület. A Robertson Hungary az első ütem indulása óta dolgozik az Office Garden bérbeadásán, kollégáink kívül-belül ismerik az irodaparkot, tisztában vannak a bérlők igényeivel és elvárásaival, a projektben rejlő lehetőségekkel – összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

Forrás: www.blog.iroda.hu

Vissza