Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Sikertörténetek

Nemzetközi vállalat

Vissza
  • Ügyfél: Nemzetközi vállalat
  • Elhelyezkedés: Magyarország
  • Ingatlan típusa: "A" kategóriás irodaház és üzletház
  • Szolgáltatás típusa: Ügynökségi szolgáltatás, létesítménygazdálkodás és exkluzív bérbeadás
  • Méret: 7500 nm

Feladat áttekintése:

Az újépítésű, 2006-ban átadott, 7 szintes, "A" kategóriás irodaház Székesfehérvár központjában található. Előnyös kialakításából adódóan az épület többféle működési funkciónak - iroda, kereskedelmi egységek, ügyfélszolgálat, call-center, szerverterem, technikai szolgáltató egység - is eleget tud tenni.

Elért eredmény:

Felmértük és elemeztük a helyi és regionális ingatlanpiacot. Ennek megfelelően alakítottuk ki a bérlői célcsoportot és törekedtünk arra, hogy minőségi és stabil hátterű bérlőkkel töltsük fel az ingatlant. Rugalmasan alkalmazkodtunk az ingatlanpiac elvárásaihoz, ezért a mágnes bérlők mellett a kisebb bérlői igényeknek megfelelően felosztottunk az iroda bérterületeket. Elsődleges szempont az igényes, megbízható, minél hosszabb távú bérlők megtalálása. Jelenleg az irodaház telítettsége eléri a 75 %-ot.

Bérlők:

Vodafone Régiós Shop, Raiffeisen Bank Régiós Központja és ügyfélfogadója, Drogerie Markt, OTP Faktoring Zrt. Régiós Központ, Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség, Provident Financial Régiós Központ, ITD Hungary Fejlesztési Ügynökség, CIB Zrt., VÁTI Pályázatíró Kht., Startutazás Iroda, Alba Bar, Northline Pénzváltó stb.

nemzetkozi vallalat
Nemzetközi vállalat
Vissza