Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Hamarosan kész az Office Garden III egyik első irodája!

Vissza
Hamarosan kész az Office Garden III egyik első irodája!

A 2017-ben átadásra kerülő Office Garden III épülete nemsokára megnyitja kapuit a bérlők előtt is. Az egyik elsőként beköltöző cég a teljesen magyar tulajdonban lévő vállalat, a Balasys lesz. Nézzük meg, hogy fog kinézni a fejlesztők fellegvára!

Az Office Garden irodapark Újbudán, a Duna-parthoz közel 85.000 négyzetméteren kínál ’A’ kategóriás irodaterületeket. Az öt ütemben megépülő irodapark közel 7000 fő számára tesz elérhetővé kellemes, modern munkahelyeket parkosított, zöld környezetben. Az irodapark épületeit a környezettudatosság és a fenntarthatóság szellemében tervezték, így a II-es épület 2014-ben, a III-as épület pedig 2017-ben kapja meg a nemzetközi LEED minősítés arany fokozatát. A hamarosan átadásra kerülő Office Garden III-ban is környezetbarát anyagokat, korszerű árnyékolástechnikát, számítógépes épület-felügyeleti rendszert, hangelnyelő álmennyezetet és fokozott hőszigetelésű, három rétegű, csillogásmentes ablaküvegeket használtak a megvalósítás során. Ide, az Office Garden III első emeletére fogbérlőként elsők között beköltözni a teljesen magyar tulajdonban lévő informatikai cég, a Balasys. A Balasys egészen pontosan egy IT biztonsági megoldásszállító cég, mely alapítása óta az informatikai biztonság területén tevékenykedik. Eddig az Office Garden II-ben volt a vállalat székhelye, azonban bővülés miatt a „szomszédba” költöznek.



IT-soknak irodát tervezni mindig kihívás, mivel nem szabad, hogy a túl sok dekorációs elem zavaró legyen a munkában, azonban a túl egyhangú iroda sem szerencsés választás, ösztönözni kell a fejlesztőket és kikapcsolódási lehetőséget biztosítani számukra. 415 négyzetméter alapterületű irodájukat a Level Up Office Design csapata valósítja meg, akik egy nagyon fiatalos és praktikus irodát terveztek a cégnek. Az irodát három nagyobb részre tagolják: fejlesztők, support és management, emellett külön vezetői irodát és két tárgyalóhelyiséget is kialakítanak. Mivel a három nagy egységen belül egy légtérben dolgoznak a kollégák, így a hangszigetelés különösen fontos – a zavartalan munka érdekében a tárgyalók hangelnyelő fali paneleket kapnak, ezen kívül külön telefonálásra alkalmas phone bokszokat telepítenek majd. A központi térben egy közösségi multifunkciós teret is kap az iroda, mely egyaránt alkalmas álló munkavégzésre és informális tárgyalásokra is. Hangsúlyos szerepet kapott a konyha és az étkező is, ami kényelmes ülőbútorokkal és bárpulttal szerelnek fel, de a dolgos kedvű kollégák akár ebédlőasztaloknál is dolgozhatnak ebben a helyiségben. Az étkezőből nyíló zöldterasz pedig garantáltan a céges partik kedvenc helyszíne lesz.

Forrás: www.irodablog.hu

Vissza