Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
Kedvencek
HU EN
Hívjon minket!
Kiadó Eladó
m2

Jó lehetőség az ingatlanpiacon – Egyre több a spekulatív raktár

Vissza
Jó lehetőség az ingatlanpiacon – Egyre több a spekulatív raktár

Folytatódik a CTPark West következő ütemének fejlesztése 32 ezer négyzetméternyi spekulatív raktárterület felépítésével, melyből 19 ezer négyzetméterre már bérlői foglalás is érkezett. 

A CTP a CTPark Budapest South területén is tovább folytatja a fejlesztéseit, egy 22 ezer négyzetméteres spekulatív épülettel. Ezzel szemben a CTPark Budapest East területén év végére 23 500 négyzetméternyi terület üresedett meg, de mostanra már 14 ezer négyzetméter iránt van érdeklődés és várhatóan a maradék területre is hamarosan megérkeznek a bérlők. 2019 első negyedévében a cég a CTPark Budapest East területén várhatóan elkezdi egy 80 ezer négyzetméteres fejlesztés első, 20 ezer négyzetméteres ütemének felépítését. A cég a CTP Arrabona Győr területén is fejleszt, ahol az Audi fő beszállítója, a Dana Hungary, 9 ezer négyzetméterre nyújtott be igényt a már meglévő 15 ezer négyzetmétere mellé.

A logisztikai piacon egyébként év végére rekord alacsony szintre esett az üresedés, jelenleg a teljes állomány mindössze 2,4 százaléka áll szabadon, ami szintén lökést adhat a nem saját, hanem bérbeadási céllal épülő, spekulatív területek térnyerésének. 

Forrás: www.portfolio.hu

Vissza