Ingatlanok
Szolgáltatásaink
Rólunk
Kapcsolat
HU EN
Hívjon minket!
vagy
Használja paraméterezhető keresőnket
Kiadó Eladó
m2

Közel 270 000 m² ipari fejlesztést valósít meg Budapest körül az alig kétéves HelloParks

Vissza
Közel 270 000 m² ipari fejlesztést valósít meg Budapest körül az alig kétéves HelloParks

Budapest vonzáskörzetében már három helyszínen, közel 270 000 m²-en és több mint 290 millió euró értékben fejleszti minden korszerű raktározási és ipari ingatlannal szemben támasztott igényt kielégítő megaparkját. A legmodernebb és legfenntarthatóbb technológiákkal dolgozó társaság első fóti és maglódi raktárcsarnoka mindössze néhány hónap alatt megtelt bérlőkkel. A harmadik, pátyi parkjuk első projektje pedig a fővárosi agglomeráció legnagyobb egybefüggő alapterületű, modern ipari csarnoka lesz.

A költséghatékonyság mellett egyre nagyobb szerepet kap a digitalizáció, a fenntarthatóság, az energiahatékonyság és az emberközpontú szemlélet. A HelloParks ipari ingatlanfejlesztő vállalat korán felismerte a megváltozott piaci igényeket, és fennállása óta egyre gyorsuló ütemben adja át az ezekre megoldást nyújtó épületeket Budapest vonzáskörzetében. A Társaság már a tervező asztalnál kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre és az energiahatékonyságra. A HelloParks ipari csarnokai ezért a BREEAM New Construction  kategória legszigorúbb fenntarthatósági kritériumai szerint és az EU Taxonómia elvárásai mentén épülnek. A követelményrendszer a koncepciótervezéstől az üzemeltetésig részét képezi a fejlesztésnek.

Az épületekben alapfelszereltség az energiatakarékos LED világítás és a napelemes megújulóenergia felhasználás. Ez utóbbinak köszönhetően az irodablokkok primer energiafogyasztása nulla.
A parkolókban elektromosautó-töltők kaptak helyet, a bérlők épületek közötti közlekedését pedig elektromos golfautók könnyítik meg.
A HelloParks saját fejlesztésű mobilapplikációja a csarnokok intelligens épületautomatikai és felügyeleti rendszeréhez kapcsolódva nyújt hasznos információkat a bérlőknek.

A magyar tulajdonú ipari ingatlanfejlesztő jelenleg közel 180 000 m²-en fejleszt. A létesítmények a BREEAM fenntartahtósági szabvány New Construction kategória Outstanding minősítése szerint készül. Ilyen ipari épületet Magyarországon pedig jelenleg csak a HelloParks épít!

Vissza